Δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να αισθανθείτε άνετα τόσο κατά την αναμονή όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επιλέξαμε να βρισκόμαστε σε ισόγειο χώρο ώστε να είμαστε πιο εύκολα προσβάσιμοι και σε άτομα με δυσκολίες στην μετακίνησή τους. Ακόμα μπροστά στην κλινική υπάρχουν αρκετές θέσεις στάθμευσης.  Διαθέτουμε ειδικό χώρο για παιδιά για να μπορούν να περνάνε ευχάριστα το χρόνο τους οι μικροί μας φίλοι όταν μας επισκέπτονται και free Wifi και ιντερνετική ταμπλέτα για τους ενήλικες.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της Οδοντιατρικής τεχνολογίας και πρωταρχικός μας στόχος είναι η δική σας ασφάλεια και γι' αυτό διαθέτουμε ξεχωριστή αίθουσα αποστείρωσης εξοπλισμένη με αυτόκαυστο κλίβανο και λουτρό ηπερήχων.

Από πλευράς εξοπλισμού διαθέτουμε: Οδοντιατρικό λεϊζερ, Ψηφιακό ακτινογραφικό αισθητήρα, Μοτέρ ενδοδοντικής θεραπείας, Εντοπιστή ακρορριζίου, Ηλεκτρονική συσκευή αποκοπής γουταπέρκας, Μοτέρ εμφυτευματολογίας και τελευταίας τεχνολογίας Οδοντιατρική έδρα, όλα πιστοποιημένα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε Αμερικανικά ή Ευρωπαϊκά υλικά στις αποκαταστάσεις μας για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν ποιοτικότερες υπηρεσίες. 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Προσιτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσπαθούμε να δώσουμε στους ασθενείς μας πάνω από μια επιλογές για κάθε τους ανάγκη χωρίς να τους εγκλωβίζουμε σε ένα σχέδιο θεραπείας.   

 

winbank cards