owner-doctor 

Ιατρός - Ιδιοκτήτης

Ο Ευθύμιος-Δημήτριος Παπαβραμίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πανελλήνιες εξετάσεις, φοίτησε εξολοκλήρου στην Ελλάδα και αποφοίτησε το 2005. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Οδοντιατρικής Ελλάδας και διοργανωτής εθελοντικών δράσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Υπηρέτησε ως στρατιωτικός Οδοντίατρος στην Αλεξανδρούπολη, τη Σαμοθράκη και τη Ρεντίνα.

Το 2008 εργάστηκε στις ΗΠΑ στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ ως επισκέπτης ερευνητής στο τμήμα Οδοντιατρικής Πληροφορικής επικεντρωμένος στις τρισδιάστατες τεχνικές απεικόνισης.

Το 2009 υπήρξε συνεργάτης της Ορθοδοντικής κλινικής στην Πανεπιστημιακή κλινική του Κιέλου της Γερμανίας με εξειδίκευση στις διαταραχές της κροταφογναθικής διάρθρωσης.

Το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στα οδοντικά εμφυτεύματα στο Αμβούργο της Γερμανίας στην εξειδικευμένη κλινική Implantologikum.

Από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε στις κλινικές Ocean Drive Dental Care και Vitaliteeth στο Εδιμβούργο της Σκωτίας σε περιστατικά γενικής οδοντιατρικής, αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευμάτων.

Το 2011 εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες τεχνικές οστικής αναγέννησης και μεταμόσχευσης στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από τον πρωτοπόρο στο χώρο Professor Alexander Salvoni και σε προχωρημένες τεχνικές Αισθητικής Οδοντιατρικής στο Λίχτενσταϊν.

Ταυτόχρονα με την εργασία του το 2012 παρακολούθησε ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμα πιστοποίησης στην εμφυτευματολογία στο Cambridge της Αγγλίας.

Το 2013 πιστοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στη χρήση Βοτουλινικής τοξίνης και Υαλουρονικού οξέος για αισθητικούς λόγους.

Έχει πολυάριθμες ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες.

 

grammateas

Γραμματειακή και κλινική υποστήριξη

Η Χρύσα Βαλάσα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτη της Σχολής Αγγλογραμματέων του Κολλεγίου Ανατόλια Θεσσαλονίκης και διαθέτει πολυετή εμπειρία στις λιανικές πωλήσεις. Είναι καινούργια στο χώρο της Οδοντιατρικής, αλλά εκπαιδεύεται και ενημερώνεται συνεχώς ώστε να μπορεί να απαντά σε όλα σας τα ερωτήματα. 

 

 

 

Εξωτερικοί συνεργάτες

 

 andreas-doctor

Προσθετολόγος

Ο Ανδρέας Αρτόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως Οδοντίατρος στο Λονδίνο με εξειδίκευση στην κινητή Προσθετική και την Προσθετική επί εμφυτευμάτων.

Παράλληλα με την εργασία του παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Προσθετική στο διάσημο King’s College του Λονδίνου και αποφοίτησε με έπαινο το 2010. Το 2012 αποφοίτησε με έπαινο και από δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα της Γναθοχειρουργικής και Κρανιοπροσωπικής Προσθετικής αποκατάστασης.

Από το 2012 ασχολείται με την έρευνα και διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Γναθοπροσωπικής Αποκατάστασης στο King’s College του Λονδίνου.

Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά και έχει βραβευτεί με 5 διεθνή βραβεία Αριστείας. Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στις μη επεμβατικές τρισδιάστατες τεχνικές απεικόνισης και στην τεχνολογία CAD/CAM για την δημιουργία προσθετικών αποκαταστάσεων.

Ο Ανδρέας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε περιστατικά μερικών ή ολικών οδοντοστοιχιών και οδοντοστοιχιών επί εμφυτευμάτων. Επίσης, μπορεί να αναλάβει τη θεραπεία ιδιαίτερα πολύπλοκων περιστατικών κρανιοπροσωπικών ελλειμάτων και χειλοειδών.

   

 maria paschalidou

Οδοντίατρος - Μετεκπαίδευση στα παιδιά

Η Μαρία Πασχαλίδου γεννήθηκε το 1989 στη Βέροια και ζει στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη  το 2006. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από τότε εργάζεται ως οδοντίατρος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παιδιά.

Από το 2015 συνεχίζει τις σπουδές της  σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τριετές πρόγραμμα της Παιδοδοντιατρικής Α.Π.Θ. Συμμετέχει ως εθελοντής οδοντίατρος σε κοινωνικά οδοντιατρεία / ιατρεία αναλαμβάνοντας κυρίως μικρούς ασθενείς και εφήβους.

Παράλληλα, παίρνει μέρος σε δράσεις που αφορούν την πρόληψη και την ενημέρωση για την οδοντική φροντίδα και τη στοματική υγιεινή των παιδιών. Ήδη από τις προπτυχιακές της σπουδές συμμετέχει σε πανελλήνια και διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια κάνοντας παρουσιάσεις με επίκεντρο την αντιμετώπιση ατόμων με αναπηρίες και γενετικά σύνδρομα όπως και τη χρήση του Laser στην οδοντιατρική.

 

Ψυχολόγος

Ο Βαγγέλης Μακρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενώ έλαβε το πτυχίο της Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Στη συνέχεια έλαβε την εκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία (MSc) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι εκπαιδευμένος στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και στη Συστημική Θεραπεία (ζεύγους), εργάζεται σε δομές ψυχικής αποκατάστασης/ επανένταξης και, παράλληλα, ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και βοήθεια στους φοβικούς ασθενείς του ιατρείου όταν το χρειάζονται.

 

prodromos site

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Dr Πρόδρομος Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια. Φοίτησε εξολοκλήρου στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και μετά τις σπουδές του ολοκλήρωσε την αγροτική του θητεία στο Σησμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής στο τμήμα της χειρουργικής.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητά του στη Γερμανία, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του στη γενική χειρουργική στο κρατικό νοσοκομείο της Pirmasens και μετέπειτα ειδικεύτηκε στην πλαστική χειρουργική, στα νοσοκομεία Asklepios Wandsbek του Αμβούργου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαγδεβούργου και στην κρατική κλινική του Braunschweig. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του εργάστηκε ως ειδικός-υποδιευθυντής στην κλινική του Braunschweig, με πεδίο εξειδίκευσης την ανάπλαση του μαστού μετά από καρκίνο. Κατά την παραμονή του στη Γερμανία συμμετείχε σε επιστημονικές έρευνες, ενώ παράλληλα έγραψε τη διδακτορική διατριβή (Dr. Med.) με θέμα την αξιολόγηση των παθήσεων του καρπού σε σχέση με τα αρθροσκοπικά ευρήματα.

Ασχολείται με την αισθητική χειρουργική του προσώπου, του στήθους και του σώματος, τη χειρουργική του μαστού, τη μικροχειρουργική και με την minimal invasive χειρουργική του χεριού και του καρπού. Από το 2013 εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη.

Ο Dr Παπαϊωάννου συμμετέχει στις θεραπείες με Βοτουλινική τοξίνη(botox) και Υαλουρονικό οξύ και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για οποιοδήποτε θέμα αισθητικής του προσώπου.

winbank cards